exclusive%20eventslogo

Heidelust Exclusive Event

Heidelust beschikt niet alleen over een heerlijk restaurant, maar biedt ook twee zalen die los van elkaar of samen een perfecte locatie vormen voor uw event.  Sterker nog, we kunnen nog een wand weghalen en ook het restaurant bij uw evenement betrekken.

Of het nu gaat om een groots verjaarsfeest, een bruiloft, babyshower, vergadering  productpresentatie, nieuwjaarsborrel of (ook dat) een condoleance, we bieden een perfecte ruimte, uitstekende service én uiteraard heerlijkheden uit onze keuken. Daarin kunt u voor Aziatisch kiezen, maar staan ook alle andere keukens tot uw beschikking. Van kaviaar tot bitterbal.

We hebben al menig feest tot iets onvergetelijks kunnen maken en denken daarom ook heel graag mee met uw plannen . Mail ons of bel 073 8449000, dan maken we gauw een afspraak.

Heidelust 1.jpeg
Heidelust 2.jpeg
condoleance%20vught.jpeg
trouwfeest%20vught.jpeg

Condoleances

Juist op de dag dat u afscheid neemt, wilt u dat er helemaal niets mis gaat. Juist daarom adviseren veel uitvaartondernemers om na afloop van de uitvaart de condoleance bij Heidelust te organiseren. Stijlvol en foutloos. We proberen altijd flexibel om te springen met uw specifieke wensen. Vraag naar de mogelijkheden.

exclusieve
Bedrijfsborrel

Lekker op het terras of in één van de sfeervolle ruimtes binnen 

Heidelust is ook een fijne locatie voor een borrel: goede wijn, bijzondere bieren en daarbij zeer smakelijke borrelhapjes. U zal niet de eerste zijn die na een borrel gewoon blijft hangen en aanschuift voor een fantastisch Aziatisch diner.

Uw zakelijke bijeenkomst

Op maar 4 minuutjes van
’s-Hertogenbosch...

Hier kunt u zakelijk dineren maar ook ongestoord vergaderen in één van de zalen. Parkeren is hier geen enkel probleem en u weet zich verzekerd van zowel al het zakelijke (beamer etc) als van het Bourgondische. Dat zal u inspireren.

Vraag hier informatie aan

Iets bijzonders vieren

25 jaar getrouwd, een bijzondere verjaardag of een trouwfeest...

Met een terras, een sfeervol  restaurant, twee zalen die daaraan gekoppeld kunnen worden én een restaurant ‘op stand’ als goede buur, kunnen we eigenlijk van ieder feest iets bijzonders maken. Laat ons vooral meedenken.badge_green_nl

 


QAUF5706.jpeg
DNUH2635.jpeg
PHYS8179.jpeg
XCZK3497.jpeg

Dé feestlocatie van Vught

Heidelust beschikt, direct achter het Aziatisch restaurant, over twee zalen die u privé kunt boeken. De beide zalen kunnen ook gekoppeld worden en via openslaande deuren bereikt u vanuit de zalen het heerlijke terras. Al met al een heerlijke ruimte voor een trouwfeest, feest, verjaardag of receptie.

Wordt het écht een groot feest, dan kunnen we ook de wand tussen het restaurant en de zalen wegschuiven. Op die manier creëren we een enorme ruimte waar u met honderden kunt feesten… Op zomerse dagen biedt ook het forse terras heel veel mogelijkheden.

En wilt u er een zeer culinaire twist aan geven, dan is het uiteraard ook mogelijk om ’t Misverstant ook bij uw festiviteiten te betrekken. We denken heel graag met u mee.

Maak vandaag nog een afspraak


Zaalverhuur

Heeft u iets te vieren, een grote verjaardag, bruiloft, jubleum, of juist iets te betreuren (condoleance) dat bieden we u hier een fraaie privé-ruimte. Eventueel ook met een terras daarbij. Uiteraard zorgen wij vanuit de bar en keuken van Heidelust dat het u aan niets ontbreekt.

Vraag naar de vele mogelijkheden en arrangementen. En ook als u wilt vergaderen in Vught, zijn deze zalen die aan elkaar gekoppeld kunnen worden bijzonder geschikt. Klein als u het compact wilt houden, enorm groot als u veel mensen verwacht. We kunnen ook zorgen voor een zakelijke aankleding, incl. beamer.

Vraag naar alle mogelijkheden. Bel ons op 
073 8449000 of klik op de button hier onder om een afspraak te maken. Dan maken we een aanbod op maat.


3C0A6498.jpeg
3C0A6501.jpeg
3C0A6494.jpeg
3C0A6349.jpeg

De mooiste dag van je leven

Voor de mooiste dag van je leven biedt Heidelust heel veel mogelijkheden voor een overgetelijk feest. Binnen, buiten op het terras of in combinatie met onze buren: ’t Misverstant. Wij zorgen ervoor dat het een feest wordt om nooit te vergeten. Laten we vooral samen de mogelijkheden eens doornemen. Neem contact met ons op!

bespreek met ons alle mogelijkheden

Neem contact met ons op

Vis24825d209.jpeg

Trouwfeest op het
terras van Heidelust

Vis24825d204.jpeg
Vis24825d188.jpeg
Vis24825d184.jpeg
Vis24825d185.jpeg
Vis24825d154.jpeg
Vis24825d131.jpeg
Vis24825d133.jpeg
exclusive%20eventslogo

De ultieme locatie voor een huwelijksfeest


Heidelust is de optimale locatie voor een trouwfeest. Fantastisch eten, een flexibel in te delen ruimte met heel veel sfeer, een terras voor als het weer het toelaat en een team dat u op alle manieren wil helpen om van deze dag écht iets heel bijzonders te maken. Laat ons meedenken over uw trouwfeest! Samen kijken we wat er kan en wat het kost. Een diner? Borrelhapjes? Een walking dinner? Of juist een buffet? Alles is hier mogelijk.

De gasten kunnen hier gemakkelijk komen en ook heel gemakkelijk parkeren. U kunt met uw gasten bovendien ook nog gebruik maken van het toprestaurant ’t Misverstant dat maar één deur verder is. Wij gaan van uw trouwdag een feest maken.

Omdat we van ieder feestje het mooiste feestje ooit willen maken, willen we heel graag met jou in gesprek gaan. Maak dus gauw een afspraak en kom jouw wensen met ons doorspreken. Wij hebben ongetwijfeld ook mooie ideeën voor jou, dus samen komen we er zeker uit. Klik hieronder en mail ons, dan zitten we binnen 5 dagen aan tafel met elkaar.

Heidelust

Kampdijklaan 80
5263 CK VughtOpeningstijden Aziatisch

woensdag   12:00–22:00
donderdag 12:00–22:00
vrijdag          12:00–22:00
zaterdag      12:00–22:00
zondag         gesloten
maandag     gesloten
dinsdag        gesloten

Contact

Mailen kan naar info@misverstant.nl

En we zijn telefonisch bereikbaar op
073 8449000 

Reserveren

Reserveren kan heel gemakkelijk online. Klik hier