Heidelust 1.jpeg
Heidelust 2.jpeg
condoleance%20vught.jpeg
trouwfeest%20vught.jpeg

Condoleances

Juist op de dag dat u afscheid neemt, wilt u dat er helemaal niets mis gaat. Juist daarom adviseren veel uitvaartondernemers om na afloop van de uitvaart de condoleance bij Heidelust te organiseren. Stijlvol en foutloos. We proberen altijd flexibel om te springen met uw specifieke wensen. Vraag naar de mogelijkheden.

exclusieve
Bedrijfsborrel

Lekker op het terras of in één van de sfeervolle ruimtes binnen 

Heidelust is ook een fijne locatie voor een borrel: goede wijn, bijzondere bieren en daarbij zeer smakelijke borrelhapjes. U zal niet de eerste zijn die na een borrel gewoon blijft hangen en aanschuift voor een fantastisch Aziatisch diner.

Uw zakelijke bijeenkomst

Op maar 4 minuutjes van
’s-Hertogenbosch...

Hier kunt u zakelijk dineren maar ook ongestoord vergaderen in één van de zalen. Parkeren is hier geen enkel probleem en u weet zich verzekerd van zowel al het zakelijke (beamer etc) als van het Bourgondische. Dat zal u inspireren.

Vraag hier informatie aan

Iets bijzonders vieren

25 jaar getrouwd, een bijzondere verjaardag of een trouwfeest...

Met een terras, een sfeervol  restaurant, twee zalen die daaraan gekoppeld kunnen worden én een restaurant ‘op stand’ als goede buur, kunnen we eigenlijk van ieder feest iets bijzonders maken. Laat ons vooral meedenken.badge_green_nl

 


QAUF5706.jpeg
DNUH2635.jpeg
PHYS8179.jpeg
XCZK3497.jpeg
3C0A6498.jpeg
3C0A6501.jpeg
3C0A6494.jpeg
3C0A6349.jpeg

De mooiste dag van je leven

Voor de mooiste dag van je leven biedt Heidelust heel veel mogelijkheden voor een overgetelijk feest. Binnen, buiten op het terras of in combinatie met onze buren: ’t Misverstant. Wij zorgen ervoor dat het een feest wordt om nooit te vergeten. Laten we vooral samen de mogelijkheden eens doornemen. Neem contact met ons op!

bespreek met ons alle mogelijkheden

Neem contact met ons op

Vis24825d209.jpeg

Trouwfeest op het
terras van Heidelust

Vis24825d204.jpeg
Vis24825d188.jpeg
Vis24825d184.jpeg
Vis24825d185.jpeg
Vis24825d154.jpeg
Vis24825d131.jpeg
Vis24825d133.jpeg
exclusive%20eventslogo

De ultieme locatie voor een huwelijksfeest


Heidelust is de optimale locatie voor een trouwfeest. Fantastisch eten, een flexibel in te delen ruimte met heel veel sfeer, een terras voor als het weer het toelaat en een team dat u op alle manieren wil helpen om van deze dag écht iets heel bijzonders te maken. Laat ons meedenken over uw trouwfeest! Samen kijken we wat er kan en wat het kost. Een diner? Borrelhapjes? Een walking dinner? Of juist een buffet? Alles is hier mogelijk.

De gasten kunnen hier gemakkelijk komen en ook heel gemakkelijk parkeren. U kunt met uw gasten bovendien ook nog gebruik maken van het toprestaurant ’t Misverstant dat maar één deur verder is. Wij gaan van uw trouwdag een feest maken.

Omdat we van ieder feestje het mooiste feestje ooit willen maken, willen we heel graag met jou in gesprek gaan. Maak dus gauw een afspraak en kom jouw wensen met ons doorspreken. Wij hebben ongetwijfeld ook mooie ideeën voor jou, dus samen komen we er zeker uit. Klik hieronder en mail ons, dan zitten we binnen 5 dagen aan tafel met elkaar.

Heidelust
exclusive events

Kampdijklaan 80
5263 CK VughtContact

Mailen kan naar info@misverstant.nl

En we zijn telefonisch bereikbaar op
073 8449000