Dé feestlocatie van Vught

Heidelust beschikt, direct achter de Brasserie, over twee zalen die u privé kunt boeken. De beide zalen kunnen ook gekoppeld worden en via openslaande deuren bereikt u vanuit de zalen het heerlijke terras. Al met al een heerlijke ruimte voor een trouwfeest, feest, verjaardag of receptie.

Wordt het écht een groot feest, dan kunnen we ook de wand tussen de brasserie en de zalen wegschuiven. Op die manier creëren we een enorme ruimte waar u met honderden kunt feesten… Op zomerse dagen biedt ook het forse terras heel veel mogelijkheden.

En wilt u er een culinaire twist aan geven, dan is het uiteraard ook mogelijk om ’t Misverstant ook bij uw festiviteiten te betrekken. We denken heel graag met u mee.

Maak vandaag nog een afspraak


Zaalverhuur

Heeft u iets te vieren, een grote verjaardag, bruiloft, jubleum, of juist iets te betreuren (condoleance) dat bieden we u hier een fraaie privé-ruimte. Eventueel ook met een terras daarbij. Uiteraard zorgen wij vanuit de bar en keuken van Heidelust dat het u aan niets ontbreekt.

Vraag naar de vele mogelijkheden en arrangementen. En ook als u wilt vergaderen in Vught, zijn deze zalen die aan elkaar gekoppeld kunnen worden bijzonder geschikt. Klein als u het compact wilt houden, enorm groot als u veel mensen verwacht. We kunnen ook zorgen dan voor een zakelijke aankleding, incl. beamer.

Vraag naar alle mogelijkheden. Bel ons op 
073 8449000 of klik op de button hier links onder om een afspraak te maken. Dan maken we een aanbod op maat.


 

Bruiloft in Vught


Heidelust is de optimale locatie voor een trouwfeest. Fantastisch eten, een flexibel in te delen ruimte met heel veel sfeer, een terras voor als het weer het toelaat en een team dat u op alle manieren wil helpen om van deze dag écht iets heel bijzonders te maken. Laat ons meedenken over uw trouwfeest! Samen kijken we wat er kan en wat het kost. Een diner? Borrelhapjes? Een walking dinner? Of juist een buffet? Alles is hier mogelijk.

De gasten kunnen hier gemakkelijk komen en ook heel gemakkelijk parkeren. U kunt met uw gasten bovendien ook nog gebruik maken van het toprestaurant ’t Misverstant dat maar één deur verder is. Wij gaan van uw trouwdag een feest maken.

Omdat we van ieder feestje het mooiste feestje ooit willen maken, willen we heel graag met jou in gesprek gaan. Maak dus gauw een afspraak en kom jouw wensen met ons doorspreken. Wij hebben ongetwijfeld ook mooie ideeën voor jou, dus samen komen we er zeker uit. Klik hieronder en mail ons, dan zitten we binnen 5 dagen aan tafel met elkaar.


Mail ons, dan spreken we gauw af

Walking dinner

De culinaire kwaliteiten van Heidelust, maar dan zonder vaste tafelschikking… Dat kan. Bij feesten voor fijnproevers serveren we vaak een walking dinner. Een aantal kleine, zeer smakelijke gerechtjes die je heel gemakkelijk staand kunt eten. Wij serveren ze vanaf grote plateau’s. Jij blijft gewoon lekker doorfeesten en wij komen langs met lekkers. Dat is het idee.

Samen bepalen we het aantal gangen en wij doen een voorstel voor de gerechtjes. Vanzelfsprekend kunnen we daarbij ook rekening houden met de dieetwensen van bepaalde gasten.

Maak een afspraak om te kijken wat we voor u kunnen betekenen bij een jubileumfeest, babyshower, verjaardag, bruiloft of een feestavond voor het werk.

 

Neem contact met ons op

Vergaderen

Bruiloft

Baby shower

Verjaardagsfeest

Brasserie Heidelust

Openingstijden

Je bent elke donderdag tot en met zaterdag vanaf 4 uur welkom op de Kampdijklaan 80 in Vught.
 

Contact

Mailen kan naar lekkereten@heidelust.nl 

En we zijn telefonisch bereikbaar op 073 8449000 

Reserveren

Reserveren kan heel gemakkelijk online. Klik hier